Usluge

NAŠE USLUGE

Koje usluge nudimo

Tu smo da vam vratimo užitak u osmijeh.

ORALNA KIRURGIJA

Oralna kirurgija obuhvaća kirurške zahvate na području usne šupljine. Najčešći oralnokirurški zahvati su vađenje zuba, komplicirano vađenje zuba, vađenje retiniranih umnjaka (alveotomija), rezanje vrha korijena oboljelog zuba(apikotomija), frenulektomija, vađenje zaostalih i slomljenih korijena zubi, odstranjivanje cisti. U oralnokirurške zahvate ubraja se i ugradnja implantata.

DENTALNA IMPLANTOLOGIJA

Nakon gubitka jednog ili više zuba, radi održavanja integriteta i funkcionalnosti cijelog stomatognatog sustava svaki izgubljeni zub potrebno je nadoknaditi. Zubni implantat ugrađuje se operativnim putem u čeljust kao umjetan korijen. Služi kao nosač za protetske nadomjestke.

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Stomatološka protetika dijeli se na mobilnu i fiksnu protetiku. Mobilna protetika obuhvaća pomakala koja pacijent može sam stavljat i vaditi iz usta. U pomagala ubrajamo različite vrste potpunih i djelomičnih proteza. Fiksna protetika obuhvaća sve radove koje doktor dentalne medicine fiksira u ustima. U fiksnu protetiku ubrajamo ljuskice, krunice i mostove izrađene od različitih materijala.

OPĆA STOMATOLOGIJA

U opću stomatologiju spada pružanje stomatološke skrbi osobama svih dobi. U nju ubrajamo tretmane kao što su liječenje zuba (endodoncija), ispuni (plombe) i čišćenje zubnog kamenca. Endodoncija tj. liječenje zuba se odnosi na terapiju procesa samog zuba tj. zubnog živca(pulpe). Parodontologija se bavi liječenjem potpornih struktura zuba (kost, cement, parodont, gingiva).

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija je grana koja se bavi estetikom usne šupljine. Zahvati kojima možemo poboljšati estetiku zubi su izbjeljivanje, keramičke ljuskice, bezmetalne keramičke krunice (EMAX), estetski kompozitni ispuni, pjeskarenje i ultrazvučno čišćenje kamenca i naslaga.

DENTALNA RADIOLOGIJA

Unutar dentalne medicine koristimo nekoliko radiografskih snimaka: Ortopantomogram ili ortopan je najčešći snima, koristi se kao orjentacijska snimka pri prvom pregledu. CBCT je 3D snimka zubi i koštane strukture. Retroalveolarna i zagrizna snimka su snimke jednog zuba pomoću rvg digitalnoguređaja.

Osvrti

Što kažu naši klijenti

 Zadovoljstvo pacijenata nam je uvijek na prvom mjestu.

FAQ

Česta pitanja

Izdvojili smo nekoliko najčešćih pitanja od naših klijenata te dali odgovore na ista.

  • Oralna kirurgija
  • Opća stomatologija
  • Estetska stomatologija
  • Dječja i preventivna stomatologija
  • Protetika
  • Parodontologija
  • Oralna kirurgija
  • Estetska kirurgija